Sophantering

Privata hushåll

Till vänster hittar du information om de alternativ på sophämtning som vi kan erbjuda dig i din hemkommun. Har du frågor kan du även kontakta oss för mer information. Avfallsmyndigheten Ålands Miljöservice (Mise) har upphandlat fastighetsnära hämtning för bostäder i Jomala, Hammarland, Lumparland och Mariehamn. Mise betjänar er i alla frågor kring er fastighetsnära hämtning i dessa kommuner. Ni når Mise på telefon 018-23 844 eller mail info@mise.ax  

Bostadsbolag, företag och kommuner.

För bostadsbolag, företag och kommuner tar vi fram skräddarsydda, miljövänliga och ekonomiskt fördelaktiga lösningar. Ni är välkomna att ta kontakt för rådgivning och paketpriser. 

För trygg och säker tömning varje gång året om 

Var god och ta del av vårt informationsblad -Tack för ett gott samarbete - innan du väljer abonnemang. Vi på Renhållningen tackar för gott samarbete på förhand!

Halvsida nyhet 2020 rubrik

Vi vill att du hittar aktuell och viktig information som rör din tjänst så enkelt och snabbt som möjligt.

 

Nu gör vi det busenkelt för dig, i realtid!

 

Du har nu möjlighet att få aviseringar som rör din hämtning direkt till din egna e-post. Med direktaviseringarna håller vi dig uppdaterad i realtid. Varje gång statusen på din hämtning ändras uppdateras du med denna information per e-post. Du få tillgång till allmän trafikinformation, avvikelseinformation och möjlighet till påminnelseavisering och tips & råd.

Meddela oss ditt kund nr och vilken e-postadress du önskar få aviseringarna till så hjälper vi dig att aktiverar vi dem, busenkelt!

 

 

 

Beställ din direktavisering här: 

 

 

Allmänna villkor © 2020

 

Allmän trafikinformation

Du får avisering om aktuell trafikinfo. inför storhelger & röda dagar.

Avvikelse information

Har vi en fördröjning på en linje som berör din hämtning får du denna info. direkt.   

Påminnelseavisering

Ett påminnelsemail skickas till dig dagen före tömning.

Tips & Råd

Säsongsanpassade tips & råd.